Novice

Preizkusili smo: Magnetno držalo za avto

Magnetno-dr_alo-za-avto
V zadnjem času je veliko govora o tem, da je v vozilu malo prostora, kamor bi lahko odložili svoj telefon. Ste pomislili na magnetno držalo za avto? Skoraj vedno vse tlačimo v sredinsko konzolo ali v predal, ki je v naslonjalu za roke. Danes vam predstavljamo enostavno rešitev, ki je povrhu vsega še privlačnega izgleda! CAFELE predstavlja enostavno rešitev, ki bo vaš telefon obdržala na mestu. Magnetno držalo za avto je precej manjše od običajnih avtomobilskih držal, saj se pritrdi kar v ventilacijsko režo. Uporablja štiri »zobke«, ki so obloženi z gumo. To zagotavlja popoln oprijem ventilacijske reže. Običajna držala so zasnovana tako, da imajo veliko pregibov in plastičnih delov ter so običajno zelo velika in nepraktična. Vsako magnetno držalo za avto, ki ga najdete v naši spletni trgovini, je v ponudbi z namenom, saj smo vse preizkusili in vsakega brez zadržka priporočamo. Dejstvo je, da smo si med seboj različni in z različnimi okusi pride tudi raznolika ponudba magnetnih avtomobilskih držal.

Zakaj vsak izmed nas potrebuje magnetno držalo za avto?

Obstaja veliko prednosti in to so le ene izmed boljših: Gre za izredno majhno magnetno držalo za avto, ki je kovinskega izgleda in vsebuje zelo malo plastike in gume. Skratka, vsebuje materiale, ki močno držijo vaš telefon na mestu, kamor ste ga odložili. Vsakič, ko boste sedli v vozilo, boste lahko v trenutku odložili oziroma pritrdili vaš telefon na magnetno držalo za avto. Zadeva je tako enostavna, da tudi velikost vašega telefona ne igra vloge. Pritrdite lahko telefon katerekoli velikosti. Kako magnetno držalo za avto sploh deluje? Enostavno. Vsebuje zelo močan magnet in 3M lepilo, ki se lahko kadarkoli, brez večjega napora, tudi odstrani. Magnet v nobenem primeru ne moti delovanja telefona. Vsebina paketa Paket vsebuje: magnetno držalo za avto, 2 krpici in 2 kovinska krogca. Enega izmed teh krogcev nalepite na ovitek za telefon, drugega pa na Caffele magnetno držalo za avto. Paket vsebuje še priročni manjši krpici, ki sta namenjeni enkratni uporabi za čiščenje površine magnetnega držala in ovitka za telefon.

Namestitev

Namestitev je izredno enostavna. Odstranite originalno embalažo in se namestite v vozilo. Pazljivo določite mesto montaže, da vam bo naprava vedno na dosegu, a še vedno ne bo motila varnega pogleda na cesto. Priporočljivo je, da pred namestitvijo dobro očistite ventilacijsko režo. Spihajte odprtino ali jo obrišite s svežo suho krpico. Odprete vrečko, ki vsebuje Magnetno držalo za avto in ga vstavite v eno izmed ventilacijskih rež v vašem vozilu. Nato odprite vlažno in suho krpico iz paketa in obrišite avtomobilsko držalo. Nanj nalepite kovinski krogec. V originalni embalaži vam je sedaj ostal še en kovinski krogec. Tega nalepite na ovitek za telefon. Pazljivo ga namestite tako, kot vam odgovarja. Iz lastnih izkušenj priporočamo, da kovinski krogec namestite na sredino ovitka za telefon. Tako, namestitev je končana!

Najboljše pri uporabi?

Iz vseh vidikov nam omogoča enostavno uporabo, saj je držalo majhno in prenosljivo. Magnetno držalo za avto lahko hitro in brez večjega napora premestimo v drugo vozilo in že je pripravljeno za uporabo. Magnet zagotavlja, da telefon ostane na mestu, kamor ste ga odložili. Poskrbeti morate le, da ste pravilno izvedli zgoraj navedene korake namestitve in vaš telefon bo na varnem mestu. Glede na to, da izdelovalci telefonov izboljšujejo uporabniško izkušnjo z raznimi glasovnimi ukazi, si zdaj lahko zamislite, kako vam lahko to majhno magnetno držalo za avto olajša uporabljanje telefona v vozilu. Uporabe telefona ne priporočamo med vožjo, lahko pa to preizkusite, ko se nekje varno ustavite ali se ustavite zaradi klica prijatelja, družinskega člana, sodelavcev, itd. Primerno za darilo Priporočamo ga vsem! Ni pomembno, če ste veliko na poti, kot dostavljavec, kurir, komercialist, zavarovalniški agent ali pa opravljate razne meritve. Ker se bliža praznični december, lahko izdelek podarite tudi osebi, za katero veste, da ji bo magnetno držalo za avto prišlo prav. Za naše zveste bralce in najboljše stranke pa ponujamo tudi praznični 5% popust s kodo DARILO, katero vpišete na blagajni, ko zaključujete svoj nakup. Želim si ga kupiti ali ga podariti za darilo! Klikni tukaj -> https://www.ilovemobi.si/dodatki/nosilci.html Na povezavi najdete tudi druge nosilce / držala. Preverite.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja