Ob vsakem naročilu nad skupnim zneskom, ki je označen na spletni strani ali ob posebnih ponudbah, kjer je posebej označeno,  je strošek dostave po vsej Sloveniji brezplačen. V kolikor ste se odločili plačati po povzetju, se ob nakupu dodatno zaračuna strošek storitve plačila po povzetju. Ta strošek je naveden pri izbiri tega načina plačila in se doda naročilu samodejno.

V situaciji, ko naročite napačen izdelek, kateri ne ustreza vašemu telefonu, ga lahko enostavno vrnete ali zamenjate v roku, ki je določen v Splošnih pogojih poslovanja. V kolikor ste prejeli artikel, ki je poškodovan, vas prosimo, da nam ga pošljete nazaj z uporabo storitve Blagovno pismo s sledenjem in navedete vse potrebne podatke (TRR, …) in po prejemu izdelka vam bomo povrnili celoten znesek nakupa.

Pri nas je možno plačilo po predračunu, s sistemom Paypal, kreditno kartico ali plačilo po povzetju. Če ste se odločili za plačilo po povzetju, enostavno poravnate celotni znesek dostavni službi, ko vam ta pošiljko dostavi, skupaj s stroškom storitve plačila po povzetju, ki je razviden pri izbiri takega načina plačila. V primeru plačila po predračunu boste prejeli vse potrebne podatke za plačilo (TRR, podatki podjetja, sklic, namen plačila) na svoj elektronski naslov kot prilogo v potrditvenem mailu, ki vam ga bomo poslali po uspešno oddanem naročilu. V tem primeru, v primeru plačila s kreditno kartco in v primeru plačila preko sistema Paypal bomo naročeni/e artikle odposlali naslednji delovni dan po dnevu, ko bo celoten znesek viden na našem bančnem računu, pri ponudniku kartičnega sistema ali v sistemu Paypal.

Preprosto ponovno vpišite KODO popusta na blagajni v za to namenjeno okence in kliknite OK oziroma POTRDI in ta se bo avtomatsko obračunal in odštel od celotnega zneska nakupa. Upoštevan popust oz. koda za popust je vidna tudi na potrdilu plačila, katerega prejmete po opravljenem nakupu na svoj elektronski naslov.

Vsaka KODA za popust je časovno omejena in ni veljavna, ko preteče datum akcije. Datum akcije je naveden na naših pasicah (bannerjih) na Facebook strani oziroma na naši spletni strani ilovemobi.si, odvisno, kje je bila akcija oz. koda za popust objavljena.

Z vaše strani pričakujemo, da si najprej izberete artikel, ki vam je seveda všeč. Nato enostavno kliknite na artikel, kjer so podrobnejši podatki o njem. Kliknite DODAJ V KOŠARICO in odprlo se bo novo pogovorno okno pri katerim imate na voljo NADALJUJ Z NAKUPOM ali NA BLAGAJNO. Če ste izbrali prvo možnost, enostavno ponovite postopek, če pa ste kliknili NA BLAGAJNO, vas ta popelje na izbiro plačila (plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s kreditno kartico ali plačilo preko sistema Paypal). Po uspešni izbiri načina plačila se le še strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja in naročilo proti obveznosti plačila oddate.

Vsa naročila po povzetju, bodo predvidoma odposlana naslednji delovni dan.

Vsa naročila plačana preko sistema Paypal ali s kreditno kartico bodo predvidoma odposlana naslednji delovni dan po prejemu plačila na naš račun pri Paypal-u oziroma pri ponudniku kartičnega sistema.

Vsa naročila s plačilom po predračunu bodo predvidoma odposlana naslednji delovni dan po prejemu sredstev na naš bančni račun.

Roki dostave so navedeni pri vsakem artiklu posebej. Vsi roki se nanašajo na delovne dni (brez sobot, nedelj in praznikov).

Navedeni predvideni roki se lahko podaljšajo v primeru višje sile.

Na splošno so vsi izdelki videza, kot ga prikazujejo slike pri posameznih artiklih. Razlikujejo se lahko barve na vašem zaslonu, na kar ne moremo vplivati.

Pri nekaterih artiklih so slike lahko le simbolične, kar je navedeno.

Osebni prevzem žal ni mogoč.

V takih primerih vam bomo z veseljem pomagali, prosimo pokličite nas na mobilno številko 041 307 842 v času, ki je naveden na spletni strani ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na prodaja@ilovemobi.si.