Novice

Ovitki za telefon: Summer collection

ovitki_za_telefon_2
Pravijo, da je moda (fashion) tisto, kar nam je ponujeno 4x na leto, stil pa tisto, kar si izberemo. Z ovitki za telefon lahko kombiniraš prav vsak kos oblačila, katerega imaš v tem trenutku na sebi oziroma še bo na tebi, ko boš v službi, na pijači, itd. Tokrat predstavljamo popolnoma »fresh« kolekcijo ovitkov, ki je že na voljo v naši spletni trgovini www.ilovemobi.si. Ovitki za telefon so postali v zadnjem času zelo pomemben modni dodatek. Vse bolj so prisotni na lepih fotografijah in videih v svetu modnih blogerk in youtuberk. Nič čudnega, če je pa telefon postal »must-have« pripomoček v naših življenjih. Brez njega enostavno več ne gre. V naši spletni trgovini stremimo k temu, da te čim večkrat presenetimo s hudo izbiro modnih ovitkov. Ne pozabi, da imamo večkrat posebne akcije ali brezplačna darila! V času pisanja tega članka smo ti pripravili -15% ob nakupu dveh ali več artiklov, dodatnih -10% pa lahko dobiš, če znesek poravnaš po predračunu ali Paypalu! WOW! Ni malo, kajne? Smo omenili, da imaš na vse nakupe tudi brezplačno dostavo? Že razmišljaš, kaj vse se najde za tebe? Pobrskaj med ovitki za telefon, da najdeš sebi najbolj primernega.

#1 Marmor, Holographic Marmor in Gold plated Marmor

Verjetno si prvo mesto zaslužijo ovitki za telefon z imeni Marmor, Holographic Marmor in Gold plated. Na naših spletnih policah so že kar lep čas in prav vsi so v zadnjem času pravi hit! To lahko potrdijo številne naše stranke, ki jih zadovoljne nosijo na svojem telefonu. Prav vsi ovitki v tej kolekciji so izdelani iz mehkega TPU gela. Ta pripomore, da se ovitek popolnoma oprime vašega telefona in ga kar se da najbolje zaščiti pred odrgninami in padci!

#2 Razni dodatki na ovitkih / Fashion accessories

Drugo mesto so si prisvojili ovitki, ki vsebujejo razne dodatke. Govorimo o velikih cofih, pentljah, mini cofkih, zvezdicah, flamingo cofih, pa vse do 3D figuric živali. Enako kot prej omenjeni ovitki so tudi ti v večini izdelani iz mehkega gela. V naši spletni trgovini prisegamo na uporabo mehkega gela, saj ta dokazano bolje zaščiti telefon, kot pa ovitek iz trde plastike. Zato so ovitki za telefon z raznimi dodatki prava izbira za vse, ki želite občutiti prijeten, mehak občutek pri uporabi telefona in obožujete prikupne dodatke, kateri bingljajo z ovitka ali pa so nanj pritrjeni. Pri nekaterih ovitkih lahko cof odstranite in ga uporabite na torbici, čevljih,…

#3 Ovitki z napisi in potiski

Tretje mesto po naši presoji pa gre ovitkom z lepimi napisi. Ti ovitki za telefon dobijo dodatno vrednost s skrbno izbranimi besedami ali vzorci, kateri so natisnjeni na zadnji strani ovitka. V ponudbi lahko vidite vse od Wild at Heart, Good Vibes, Lips, Flamingo, Unicorn, pa do klasičnih napisov He makes me brave ter potiskov Polka pike.

#4 Rožice z diamantki, Blink, Shiny,…

Želiš svojemu telefonu dodati malce, a ne preveč blišča? Kakovostni ovitki za telefon, kot so Rožice z diamantki, Blink in Shiny bodo poskrbeli, da bo tvoj telefon pritegnil radovedne poglede. Ovitki poskrbijo za popolno oprijemljivost vašega telefona, saj so izdelani iz posebnega mehkega gela. Vsi gumbi in reže na telefonu so normalno dostopni. Ovitek ne moti polnilnega kabla med polnjenem telefona. Bleščice na ovitku se ne luščijo, zato je skrb o tem odveč! Že veš, kateri ovitki za telefon bi odlično izgledali na tvojem telefonu? Da bo tvoj popust še večji, ti podarjamo promocijsko kodo SOFT5, katero vpiši na blagajni, pred zaključkom nakupa! Ne pozabi na kaljeno zaščitno steklo! Zaščitna stekla so v kombinaciji z ovitki za telefon najboljša zaščita, kar jo v tem trenutku dobiš. V kolikor potrebuješ pomoč pri izbiri, nas pokliči ali nam piši na info@ilovemobi.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja