Novice

Ovitki za telefon – Popolnih 7

ovitki_za_telefon_1
Ovitki za telefon – super izbira najnovejših modelov po zadnji modi. Ovitki in stekla za telefone iPhone, Samsung, Huawei in mnoge druge. Bleščice, usnje, dodatki in še in še… Končno je tu dan, ko si kupila nov telefon, ponos je v višavah! 🙂 To ni le telefon, ampak je huuuud telefon, ki ga ima tvoja vzornica, dekle, na katero si ljubosumna ali pa ti je samo všeč in si ga iz tega razloga tudi kupila. To veš samo ti. 🙂 Kakorkoli obrnemo, nakup ni bil poceni. Potrebuješ primerno zaščito… Le kje bi lahko žačela? Namig: www.ilovemobi.si. Ovitki za telefon so danes poleg zaščite tudi nujno potreben modni dodatek, ki se poda k tvoji torbici, nohtom, obleki,… Zato sem ti pripravila popolnih 7 ovitkov za telefon, ki jih lahko izbereš v letošnjem letu.

#1 Holographic Marmor

Prvič ti zastane dih. Opazuješ le izjemno prelivanje barv ob stiku s svetlobo. Ovitek soft gel Holo marmor je vrhunski kompakten ovitek, ki s svojo kvalitetno poslikavo pritegne radoveden pogled vsakega mimoidočega. Zagotavlja prijeten občutek na dotik in povrhu še preprečuje nezaželene nezgode. Izdelan je iz mehkega TPU gela, ki dodatno ne odebeli tvojega telefona. Holographic marmor je glavni trend letošnega leta. Imajo ga že vsi! No, vsi razen tebe 😉 Verjamem, da si to že opazila, kajne? Bi se podal k tvojemu telefonu? Ne skrbi, tvoj telefon bo izgledal fenomenalno!

#2 Marmor in Marble Collection

Marmor je IN! Ovitek soft gel Marmor – bolj popularen kot kdajkoli! Verjetno v življenju nisi prejela več komentarjev na ovitek, kot jih boš z novim Marmor / Marble ovitkom za telefon. Narejen je ravno za tvoj telefon, saj se prilega vsakemu gumbu in ne moti polnilnega kabla. Različni vzorci in barve v katere se boš zaljubila! Ostali ti bodo zavidali! Ponudba Marmor ovitkov za telefon je široka, zato preveri in izberi svoj ovitek zdaj!

#3 Unicorn`s are MAGICAL!

Ovitek za telefon Unicorn. All you need is a Unicorn. Ponovno se znajdeš v “koži” majhne deklice, ki ne razmišlja o ničemer, le o tem, kako super je imeti Unicorn-a! Pravi čas zate je, da obudiš spomine na otroštvo in si pričaraš zelo redko pravljično bitje, ki bo zaščitilo tvoj telefon pred padci in udarci. Ovitek za telefon Unicorn je izdelan iz mehkega gela in se popolnoma prilega tvojemu telefonu. Pripravila sem ti le najlepše, izberi si svojega Unicorn-a!

#4 Hudi napisi in potiski na ovitku za telefon

V spomladanskih in poletnih dneh, ko smo vsi dobre volje, razpoloženi za vsa doživetja tega sveta, boš lahko opremila svoj telefon z različnimi napisi, vzorci in potiski, ki so v zadnjih dneh moderni. Tako imaš lahko na svojem telefonu vse: od prelepih rdečih ustnic pa do komada Good Vibes od Challe Salleta. Le da ta ovitek ni njegov, gre za naključje… v naši trgovini pa se radi pošalimo na ta račun! 🙂 Vsi omenjeni ovitki v tej kategoriji so MUST-HAVE! Izbira je široka in od tvojega dobrega okusa je odvisno, kaj se bo znašlo na tvojem telefonu. Si se že odločila? Vzemi si čas in preglej našo široko ponudbo

#5 Flamingo in COF

PUH, ki te zasvoji! Flamingo je bil glavna atrakcija lanskega poletja, letos temu kaže podobno, le da se mu od lanske jeseni pridružuje tudi cof – POM POM! Ponovno gre za ovitke, ki so izdelani iz mehkega gela, kar jim zagotavlja popolno prileganje in nemoteno uporabo. Izgled samih ovitkov te bo popolnoma navdušil, zato si privošči dva ali tri. V naši trgovini velikokrat ponujamo količinske popuste in brezplačno dostavo. Pokaži te fantastične ovitke svojim prijateljicam! Vse bo zanimalo, kje si jih kupila.

#6 Sparkly – Shiny, bleščice

Bleščeči ovitki za telefon, kot sta Mouse ear in Shiny, so izredno aktualni in jih dekleta naravnost obožujejo! Bleščice se z ovitka ne luščijo! Primerni so tako za mladino kot za odrasle, ki imate še vedno malce “otroka” v sebi. Obenem je ovitek za telefon tudi zelo primerno darilo! Bleščeči, izjemno privlačni ovitki za telefon so izdelani iz mehkega TPU gela, ki se popolnoma prilega tvojemu telefona in mu nudi vso zaščito, ki jo potrebuje (če že uporabljate kaljeno zaščitno steklo).

#7 Classy, elegantno in minimalistično

Če do tega trenutka še nisi našla ovitka zase, pomeni, da imaš rada klasično, elegantno in minimalistično. Prav nič ni narobe s tem, manj je več! Na voljo so popularni in najbolj želeni ovitki za telefon znamke Cafele, ki so izjemno tanki in kakovostni. Nudimo različne modele za različne vrste telefonov. S preprostim izgledom popolnoma spremeni vaš telefon. Priporočamo, da si izberete barvno obrobo v barvi vašega telefona!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja