Novice

Ovitki za telefon Huawei – nič več samo klasika!

ovitki-za-telefon-huawei

Blagovna znamka Huawei se je na slovenskem trgu v zadnjih nekaj letih prijela tako dobro kot redkokatera druga. Telefonski aparati ter ovitki za telefon Huawei so med najbolj prodajanimi na področju mobilne telefonije.

Ko se je pred nekaj leti blagovna znamka Huawei prvič pojavila pri nas, so mnogi nejeverno zmajevali z glavo, češ še ena od kitajskih cenenih elektronskih napravic. Pa ni bilo tako. Telefoni Huawei so postali priljubljeni tudi med mladimi in tržni delež se iz meseca v mesec dviguje. Proizvajalec uporablja najboljše in najkvalitetnejše čipe, kamere, baterije, zaslone,…

Tudi z ovitki za telefon Huawei je bilo podobno. Najprej ste lahko na trgu našli le nekaj osnovnih modelov ovitkov in etuijev. Ko pa so kupci iz dneva v dan povpraševali po lepših in kvalitetnejših artiklih, smo se morali ponudniki potruditi in jim ponuditi moderne in sveže zaščite za mobitele. Tako lahko danes med etuiji ter ovitki za telefon Huawei najdete klasične etuije Goospery, navadne prozorne ovitke iz mehkega gela kot tudi moderne robustne armor ovitke, ogledala, cofe, diamantke,… Seveda so med žensko populacijo še vedno najbolj popularni ovitki za telefon Huawei z različnimi poslikavami. Med njimi najdemo lovilce sanj, rožice, metulje, kužke, mucke, slone, koale, pujse,… Očitno so živali še vedno tiste, ki nas prepričajo s svojo ljubkostjo.

Povedano po pravici: največ povpraševanja med ovitki za telefon Huawei je bilo v letošnjem letu ravno po ovitkih Ogledalo s cofom. Ovitek je izredno modernega videza. V ogledalu si lahko enostavno popravite make-up ali pa preverite, če se vam je naredil nov mozolj. Dodatek cofa v različnih barvah pa povzroči zavidljive poglede s strani ostalih pripadnic nežnejšega spola.

Naj omenimo, da smo daleč naokoli edina spletna trgovina, ki med ovitki za telefon Huawei ponuja tudi ogledala s cofom. Večino naših cofov je mogoče odpeti z ovitka in ga uporabiti kot dodatek na torbici ali kje drugje.

Z ovitki za telefon Huawei ter kaljenim zaščitnim steklom lahko vaš telefon zaščitite z vseh strani. Telefon vam lahko kadarkoli spolzi iz rok in nesreča je hitro tu. Lahko vam poči plastika na hrbtni strani telefona, lahko se grdo opraska aluminijasta površina in kar je najhuje, lahko se vam razbije ekran telefona. V tem primeru vam ne uide velik strošek, lahko tudi nekaj sto eurov. Zakaj torej na ekran ne bi namestili kaljenega zaščitnega stekla, ki stane le nekaj eurov? Ena od zvestih strank je omenila, da ji največje težave sploh ne predstavlja denarni strošek, ampak čakanje na popravilo telefona. Seveda! Na naše mobilne naprave smo se tako navadili, da nam vsaka ura brez aparata povzroča stres in nervozo.

Moški del uporabnikov telefonov ponavadi niso tako zahtevni. Med ovitki za telefon Huawei najraje izberejo umirjeno črno ali prozorno barvo. Tistim z bolj prefinjenim in zahtevnejšim okusom pa so všeč robustni Robot, Vitez ali pa brušen silikon.

V naši trgovini www.ilovemobi.si lahko izbirate med različnimi etuiji in ovitki za telefon Huawei. Za vas se trudimo poiskati najmodernejše ter cenovno ugodne modele. Seveda tudi spremljamo, kdaj proizvajalec izda nov model telefona, da lahko zadovoljnim uporabnikom nemudoma ponudimo zaščito za njihov novi aparat.

Če boste med ovitki za telefon Huawei pri nas našli takega, ki vam je všeč, vam poleg užitka ob nakupu ter kasneje tudi užitka ob uporabi poklanjamo popust. Pri nakupu na blagajni uporabite kodo HUAWEI5 in vaš etui ali ovitek boste kupili po 5% nižji ceni. Še namig: kodo za popust lahko podarite tudi prijatelju ali prijateljici.

Ekipa I LOVE Mobi se bo za vas še naprej trudila in ljubiteljem telefonov Huawei ažurno ponujala nove modele etuijev in ovitkov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja