Novice

Ovitki za telefon: Army, Vitez, Hidden Card

ovitek_army_ilovemobi

OVITKI ZA PRAVE MOŠKE

Mobilni telefoni so v zadnjih nekaj letih postali vse kaj več kot le pripomoček za komunikacijo. Vsak telefon, tudi najcenejši kitajski, je vrhunski oblikovalski dosežek. Robovi ekrana so diskretno ravni ali pa elegantno zaobljeni, tipke so lepo obrobljene, s svetlečo kovinsko obrobo ali pa jih sploh ni videti. Hrbtna stran telefona je opremljena z logotipom izdelovalca in pogosto je izdelana iz sijoče plastike ali pa je že kar brušena kovinska. Skratka, telefon že sam po sebi izgleda izredno lepo. V bistvu so današnji telefoni postali že kar modni dodatek. Ženske jih nosijo opremljene z diamantki, ogledali, cofi, bleščicami, prstani in še kaj bi se našlo. Kaj pa moški?

Pustimo zdaj tisti praktični del moške populacije, ki želi na telefonu le ovitek proti praskam, če mu slučajno spolzi iz rok in pa zaščitno steklo za nekaj evrov, ki se bo razbilo namesto dragega ekrana.

Hja, mi pa znamo zakomplicirati…

Ko sem vprašal kolega, ki je malo bolj v stiku s trendi s tega področja, mi je nemudoma serviral: “Stari, ovitek za telefon mora biti robusten, ojačan, ogromen! Gumijasti vogali, aluminijaste obrobe, plastični dodatki…!” Zakaj bi bil telefon lahek (za kar se trudi vsa industrija mobilnih telefonov)? Mi bomo na telefon montirali robusten ovitek, ki se tudi imenuje tako, da takoj vemo, da ga je skupaj nekaj več. Armor, Army, Vitez, Robot… Ni čudno, da ženske pravijo, da ne vemo, kaj bi sploh radi. 😉

Torej smo se tudi v naši trgovini www.ilovemobi.si odločili, da slovenskemu trgu ponudimo takšen ovitek za telefon, ki bo zadovoljil tisti del mačo moških, ki jim ni vseeno, v kaj je oblečen njihov telefon. No, ne gre le za en ovitek za telefon, ampak kar nekaj takih, ki vam bodo prav gotovo všeč.

Tokrat predstavljamo tri ovitke za telefon, ki bodo v kakem fitnesu ali kafiču pritegnili marsikateri nevoščljiv pogled.

1. ARMY

Ovitek za telefon ARMY že s svojim imenom pove, da gre za vojaški dizajn na močnem ovitku. Vsi robovi tega, sicer izredno mehkega in upogljivega ovitka za telefon, so ojačani z dodatno gumijasto površino. Skozi okroglo luknjo na hrbtni strani se elegantno sveti obgriženo jabolko (saj se mora, kajne?). Ovitek se popolnoma prilega telefonu, vse reže in gumbi pa so enostavno dosegljivi in povezljivi s kablom.

2. VITEZ

Ovitek za telefon VITEZ je na prvi pogled obdan s težko kovino in nezlomljiv. No, videz sicer vara, saj bo vaš telefon oblečen v mehak soft gel material, ki je v resnici ovit v plastiko, ki le izgleda kovinsko. Za nameček je na hrbtu ovitka za telefon nameščen tudi izredno praktičen nosilec, s katerim lahko svoj telefon postavite na mizo in ga uporabljate za pregled različnih fotografij in posnetkov. logotip Applovega jabolka pride lepo do izraza (saj mora, kajne?). Če vam vaš ljubljenček, za katerega ste odšteli nemalo težko prisluženih evrov, pogosto uide iz rok, je ovitek za telefon Vitez za vas prava izbira.

3. HIDDEN CARD – BRUŠEN

Zadnji ovitek za telefon je sicer najmanj robusten, a vseeno vreden omembe. Robustnost tega ovitka za telefon je diskretno zakrita za oblimi robovi. Ovitek v živo izgleda fenomenalno – tako lepo, da ga kar ne moreš spustiti iz rok. Izgled brušene kovine je tako prepričljiv, da je res težko verjeti, da je v resnici ovitek za telefon prijetno upogljiv. Soft gel, ki nežno obdaja telefon, bo vse robove zaščitil pred udarci in odrgninami. Na hrbtni strani pa se nahaja vrhunska pogruntavščina oblikovalca… na spodnji strani se namreč nahaja skrivna reža, v katero lahko skrijete kreditno kartico, kak bankovec ali dva (mogoče tudi petstotak, a tega žal nismo mogli preveriti). Reža je prekrita s ploščico, ki jo lahko, ko je izvlečena, uporabite za postavitev telefona na mizo ter ogled priljubljenih fotografij ali videoposnetkov.

Naj za zaključek ponovim, da smo moški glede ovitkov za telefone popolnoma drugačnih pogledov kot naše lepše polovice. A vsem nam je skupno eno: ko ga vidi prijatelj(ica), mora v trenutku postati zelen(a) od zavisti!

Nakup pričneš s klikom na spodnjo povezavo!

Ovitek Army

Ovitek Vitez

Ovitek Hidden card

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja