Novice

Ovitki za Samsung (model)

ovitek_army_ilovemobi

Tu je novi Samsung Galaxy,…

Ponovno je leto naokoli in s tem so tu novi ovitki za telefon Samsung Galaxy, ki že nestrpno čakajo, da zaščitijo tvoj telefon. Priskrbeli smo ti najbolj modne ovitke v tej sezoni! Samsung je še vedno vodilni proizvajalec pametnih naprav, ki z veliko različnimi modeli telefonov skrbi, da se za vsakega uporabnika najde primerna naprava.

Tako tudi mi z ovitki za telefon Samsung Galaxy skrbimo, da vsak izmed vas najde nekaj za svoj okus, pa naj bo ta še tako zahteven. Beri dalje in se prepričaj!

Ponujamo praktično vse: od najbolj klasičnih enobarvnih in potiskanih, pa vse do flamingov, ananasov, kaktusov, pentljic in cofov, holo marmor,…

Ovitki za telefon Samsung Galaxy nudijo popolno zaščito robov in zadnje strani telefona (za zaščito zaslona uporabite zaščitno steklo). Naša ponudba se konstantno posodablja in s tem ti lahko zagotovimo vse trendi vzorce, s katerimi bo tvoj telefon tudi super izgledal.

Glede na to, da veliko časa posvetimo sestajanju s prijatelji na kavicah, fotografiranju okolice in dopisovanju s prijatelji, je izredno pomembno, da ovitki za telefon Samsung Galaxy, katere uporabljamo, izgledajo čudovito. Zakaj? Vsakič, ko imamo telefon v roki, lahko vsak vidi, kakšen ovitek uporabljamo. Najboljši občutek pa je tisti, ko ti zavidajo ta prečudoviti ovitek in le ti veš, kje si ga kupil/a. Seveda pri nas. 🙂 Čas je, da poiščeš sebi primeren ovitek.

Če nas redno spremljaš, že veš, da je pri nas vedno kaj novega. Zato bomo opisali le nekaj popularnih vzorcev ta hip in ti s tem pomagali do popolne izbire tvojega novega ovitka.

Prozorni, potiskani ovitki za telefon!

Najbolj popularni, če temu lahko tako rečemo, so prozorni ovitki za telefon Samsung Galaxy s potiskom. Že vrsto let lahko spremljamo, kako prozorni ovitki ostajajo v ponudbi, menjajo pa se samo potiski oziroma vzorci. Potiski so v večini odvisni od trendov. V letošnjem letu so najbolj aktualni: flamingo, ananas, kaktus, lovilci sanj, čipke in še veliko drugih.

 

slika_blog_pom_pom

Prikupni in modni!

Ko so svet obsedli puhasti cofi na torbicah, so se ti v zelo kratkem času pojavili tudi na ovitkih. Veliko pozornosti pa se usmerja na marmor vzorce, ki so prav tako obsedli svet in jih danes vidimo na kopalkah, pajkicah, torbicah,…

Ne pozabimo pa tudi pentljic, mašnjic in ostalih dodatkov, ki “visijo” z ovitkov. V večini se boš s temi dodatki igrala, ko boš čakala, da ti frendica odpiše v chatu ali pošlje nov snap. 🙂 Šalo na stran…

Če bi rada videla vse te vzorce, je skrajni čas, da se odpraviš pogledat v našo spletno trgovino in med ovitki za telefon Samsung Galaxy poiščeš svojega!

Kaj pa ostali ovitki za telefon Samsung Galaxy?

Ne skrbi, to je le nekaj najbolj aktualnih ovitkov, ki jih lahko uporabiš za hud izgled in odlično zaščito svojega novega telefona. Kateri pa so preostali med ovitki za telefon Samsung Galaxy, pa si poglej v naši spletni trgovini.

Zaščiti zaslon!

Veliko nas je imelo že to smolo, da nam je telefon neštetokrat padel iz rok in mu ni bilo nič. Ko pa je zaslon priletel na čisto majčken kamenček, je bilo zgodbe konec. Seveda pri pametnih telefonih (zaslonih na dotik) to pomeni samo še servis ali pa menjavo telefonov. Nobena izmed opcij ni poceni.

Da se tem nevšečnostim izogneš, ti priporočamo cenovno zelo ugodno rešitev, ki jo lahko še danes naročiš pri nas! Imenuje se kaljeno zaščitno steklo in namenjeno je zaščiti zaslona tvojega telefona. Za razliko od navadnega stekla je kaljeno zaščitno steklo popolnoma varno in se v primeru razbitja ne razleti. Namestitev je popolnoma enostavna! Po korakih smo opisali postopek tudi v enem izmed naših blog zapisov. Preveri!

Ugodnosti!

Tvoj novi Samsung potrebuje celotno zaščito (ovitek in zaščitno steklo) in za nakup dveh izdelkov ti ponujamo kar 15% popust! Če pa svoj znesek poravnaš še po predračunu ali Paypalu, pridobiš še dodatnih 10% popusta.

Izberi med ovitki za telefon Samsung Galaxy in ne pozabi še na kaljeno zaščitno steklo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja