Novice

Ovitki za iPhone 8

ovitki-za-iphone-8_5

Dober mesec je minil, odkar je svetovno najbolj priznani in zaželjeni proizvajalec telefonov Apple trgu ponudil aparat iPhone 8. A tokrat so ljubitelji ogrizenega jabolka ostali mešanih občutkov. Funkcionalnosti operacijskega sistema in kamere so večinoma ostali enaki, sedmica ponuja več barvnih kombinacij in je tudi veliko bolj cenovno dostopna. Novi iPhone 8 ima stekleno ohišje, kar ga naredi še bolj ranljivega. Zato so seveda ovitki za iPhone 8 nepogrešljiva oprema lastnikov.

Seveda so se ovitki za iPhone 8 takoj znašli tudi na policah trgovin, ki ponujamo tovrstno opremo.

V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si med ovitki za iPhone 8 lahko najdete zelo zanimive in raznovrstne zaščite. Večina je izdelanih iz mehkega upogljivega gela, ki ga imenujemo tudi TPU. Ta je na dotik lepo mehak in pri uporabi telefon težko zdrsne iz rok. Drugače pa je z ovitki za iPhone 8, ki so izdelani iz plastike. Plastična zaščita za telefon zagotavlja fenomenalen izgled, saj jo oblikovalci lahko nadgradijo v različne oblike in dodajo raznovrstne dodatke, a je na otip bolj gladka in trda. Kljub temu pa je telefon v takšnem ovitku še vedno izjemno dobro zaščiten.

Nežnejši spol med ovitki za iPhone 8 v naši spletni trgovini www.ilovemobi.si lahko najde marsikaj zanimivega:

Poglejte to eleganco! Ovitki za iPhone 8 niso več le navadna zaščita, ki jo pač moramo nadeti na telefon! Zdaj so postali popolni modni dodatki, ki jih lahko prilagajate vaši obleki, torbici, čevljem,… V naši ekipi imamo dekle, ki takšne ovitke za vas izbira še posebej natančno. Najprej jih sama preizkusi in lahko verjamete, da če z njimi ni sama izredno zadovoljna, jih ne uvrstimo v našo ponudbo.

www.ilovemobi.si smo Slovenskim ljubiteljem telefonov iPhone prvi ponudili eno najbolj priznanih in kvalitetnih blagovnih znamk AIQAA, katere ovitki za iPhone 8 so fenomenalnega izgleda. Najkvalitetnejše bogate bleščice, ki se ne luščijo, ampak so skrite znotraj materiala, že na prvi pogled dajo vedeti, da ste si privoščili nekaj več. Ponujamo vam le nekaj slik za pokušino, ostalo ponudbo pa preverite v naši trgovini na naslovu www.ilovemobi.si.

Zelo moderni ovitki za iPhone 8 so tudi navadni prozorni z dekliškimi potiski. Cenovno so zelo ugodni, zato si nekatera dekleta privoščijo več kot enega. Prav vsi so izdelani iz TPU gela, natisnjeni dizajni pa so tako atraktivni, da vedno pritegnejo poglede sošolk ali prijateljic. Mehkoba ovitka ščiti telefon pred odrgninami in praskami, vse reže in odprtine pa so kablom in slušalkam enostavno dosegljive.

Tudi moški bodo med ovitki za iPhone 8 lahko našli marsikaj zase. V zadnjem času so zelo popularni robustni ovitki Vitez. Ti so zaradi sočasne uporabe plastike in gume oziroma gela sicer malo debelejši in težji, a telefon tudi zaščitijo temu primerno. Če vaš telefon opremite še s pravim zaščitnim steklom, se lahko brez skrbi pridružite tudi najbolj zagnanim adrenalinskim navdušencem.

Ovitki za iPhone 8 pa so lahko tudi malo drugačni. Takšnega nima vsaka! Za vas smo izbrali različne kovinsko mavrične motive, ki so cenovno zelo ugodni, na vsakemu, ki jih vidi, pa pustijo bogat vtis.

V motivih se prelivajo različni mavrični odtenki, odvisno od kota, pod katerim držite telefon. Preizkusite ga, ne bo vam žal! Ponudbo si oglejte v naši spletni trgovini www.ilovemobi.si. Če boste med ovitki za iPhone 8 pri nas našli takega, ki vam je všeč, vam poleg užitka ob nakupu ter kasneje tudi užitka ob uporabi poklanjamo popust. Pri nakupu na blagajni uporabite kodo SOFT5 in vaš etui ali ovitek boste kupili po 5% nižji ceni. Še namig: kodo za popust lahko podarite tudi prijatelju ali prijateljici.

Pomembno! Zaščititi morate tudi ekran telefona

Ovitki za iPhone 8 bodo vaš telefon resda zaščitili pred odrgninami in praskami, vendar pa se zavedajte, da je v bistvu največ stroškov zaradi padcev telefonov iz rok povzročenih na strani ekrana oziroma zaslona. Tega pa lahko enostavno zaščitite tako, da uporabite kaljeno zaščitno steklo, ki se enostavno namesti na ekran. Vaš telefon ni bil ravno poceni, zamenjava počenega ali razbitega ekrana stane celo malo premoženje, tudi par sto evrov ali več. Sodobna kaljena zaščitna stekla so izredno tanka in praktično nevidna. V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si si lahko ogledate ponudbo cenovno zelo ugodnih zaščitnih stekel za vaš telefon.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja