Novice

Ovitki za Huawei P30 Pro | I Love Mobi

Slika_2

Tokrat smo v naši spletni trgovini pobrskali za odličnimi ovitki za Huawei P30 Pro, ki bodo zagotovo očarali vas in vse v vaši bližini. Odličen Huawei P30 Pro pač navduši vsakogar, saj je vrhunski telefon z res zmogljivo kamero in odličnimi tehničnimi specifikacijami, zato je prav, da ga tudi ustrezno zaščitite.

Na trgu je na voljo ogromno ovitkov za vaš najljubši telefon, različnih barv in iz različnih materialov, zato vam tokrat predstavljamo ovitke, ki jih lahko dobite za ustrezno zaščito vašega telefona v naši spletni trgovini. Ne pozabite: veliko bolje je, da vaš pametni telefon zaščitite z ovitkom in zaščitnim steklom, kot pa tvegati, da vam zdrsne iz rok in se razbije, saj vas bo popravilo lahko stalo več sto evrov, medtem ko ustrezno zaščito za vaš telefon dobite že od dobrih deset evrov dalje.

Tokrat vam predstavljamo temo ovitki za Huawei P30 Pro na malo poseben način. Nismo jih razdelili na tiste za moške in tiste za ženske, ampak jih predstavljamo glede na tip ovitka. Razdelili smo jih na silikonske, oziroma TPU ovitke, na ovitke oziroma etuije iz umetnega usnja, ovitke z zrcalom in kot posebna kategorija: ovitki za Huawei P30 Pro z magnetnim zapiranjem.

Silikonski ovitki za vaš najljubši telefon imajo lahko vzorec marmorja, še posebej v tej kategoriji izstopa ovitek z raznobarvnim vzorcem marmorja.

Kot posebna novost v kategoriji silikonski ovitki za Huawei P30 Pro, je ovitek z vzorcem leoparda v šampanjsko zlati barvi.

Lahko so v osnovi modri, poslikani z metuljčki različnih barv in velikosti.

Silikonski ovitki so odlični, ker so tanki, in dobro ščitijo zadnji in stranski del vašega telefona. Poleg tega silikonski ovitki za Huawei P30 Pro prehajajo stranske robove, zato lahko svoj telefon brezskrbno odložite na sprednjo stran, ne da bi pri tem tvegali morebitno poškodbo stekla. Sicer pa so silikonski ovitki za Huawei P30 Pro narejeni iz posebnega upogljivega gela (TPU), ki je izredno tanek, mehak na dotik in se popolnoma prilega vašemu telefonu ter ga vrhunsko ščiti pred morebitnimi praskami in udarci.

Ovitki za Huawei P30 Pro iz umetnega usnja, navadno jih imenujemo kar etuiji,  ki smo jih tokrat izbrali za vas, so lahko enobarvni (črn ali zlat) z občutkom otipa svile, ali pa barvni. Ti zadnji imajo vzorec večbarvnega marmorja. Vsi ovitki za Huawei P30 Pro v izvedbi iz umetnega usnja so vrhunska zaščita za telefon, hkrati pa tudi priročna denarnica, saj imajo reže za kreditne kartice ali dokumente v velikosti kreditnih kartic in prostor za bankovce. Tako skrbite le za eno stvar in ne posebej za telefon in posebej za denarnico.

Zelo priljubljeni in uporabni so ovitki za Huawei P30 Pro z ogledalom. Predstavljajo odlično zaščito za telefon in nudijo dodano vrednost z ogledalom. So ličila v dobrem stanju, je kravata lepo zavezana, …. Za odgovore na ta in podobna vprašanja poskrbi kar vaš ovitek za Huawei P30 Pro.

Posebna novost med ovitki pa Huawei P30 Pro pa je ovitek, ki je sestavljen iz dveh delov, ki ju skupaj drži magnet. Zadnji del ovitka je opremljen s kaljenim steklom, tako da je telefon z zadnje strani zaščiten tudi pred praskami. Prvi del ovitka pa je narejen tako, da vam dopušča izbiro in nakup specialnega kaljenega zaščitnega stekla povsem po vaši izbiri.

Kaj pa zaščitno steklo?

Da pa bo vaš telefon resnično v celoti in odlično zaščiten, je dobro, da vaš Huawei P30 Pro ustrezno zaščitite tudi s kaljenim zaščitnim steklom. Zaščitno steklo namreč ščiti ekran, da se v primeru padca ne razbije. Razbije se le zaščitno steklo, kar je nedvomno bolje in ceneje, kot pa če tvegate razbitje ekrana telefona, ki vas lahko stane nekaj sto evrov.

Za celotno zaščito vašega najljubšega telefona zato obiščite našo spletno trgovino, kjer so na voljo odlični ovitki za Huawei P30 Pro ter vrhunsko kaljeno zaščitno steklo pa zelo ugodnih cenah, poleg tega pa je hitra tudi naša dostava. Našo ponudbo ovitkov za Huawei P30 Pro najdete pod zavihkom Ovitki za Huawei P30 Pro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja