Novice

Ovitki za Huawei P10

ovitki-za-huawei-p10_4

Nekdaj nizkocenovni kitajski proizvajalec mobilnih telefonov Huawei je spomladi 2017 lansiral enega najbolj konkurenčnih aparatov doslej. Njegove karakteristike se postavljajo ob bok najmodernejšim modelom Apple ali Samsung. Ko se pogovarjam z uporabniki, ti celo prisegajo, da nikoli več ne bodo izbrali česa drugega kot le Huawei. Telefoni in ovitki za Huawei P10 gredo zaradi vse večjega povpraševanja izredno dobro v prodajo. Seveda so se ovitki za Huawei P10 takoj znašli tudi na policah naše spletne trgovine www.ilovemobi.si, ki ponuja tovrstno opremo.

Pri nas med ovitki za Huawei P10 lahko najdete zelo raznovrstne ter zanimive zaščite. Večina je izdelanih iz mehkega upogljivega gela, ki ga imenujemo tudi TPU. Ta je na dotik prijetno mehak in zaradi tega pri uporabi telefon težko uide iz rok. Drugače je z ovitki za Huawei P10, ki so izdelani iz plastike. Le-ta sicer telefonu zagotavlja fenomenalen izgled, saj jo oblikovalci lahko nadgradijo v različne oblike in dodajo različne modne dodatke, a je na otip bolj gladka in trda. Kljub tej pomanjkljivosti je telefon v takem ovitku še vedno izredno dobro zaščiten.

Ženski spol med ovitki za Huawei P10 v naši spletni trgovini www.ilovemobi.si lahko najde marsikaj interesantnega:

Ovitek Ogledalo s cofom je eden najbolj zanimivih med ovitki za Huawei P10. Oblikovalec se je pri njem odločil, da združi izredno uporaben, že poznan ovitek z ogledalom, nanj pa namesti zlato kovinsko sponko v obliki srčka. Nanjo je obesil obesek s plišastim cofom ter tako dvignil navaden gel ovitek na povsem drugačen nivo. S tem ovitkom je vsaka gospodična (ali gospa) hitro na očeh radovednih opazovalcev, poleg tega pa si lahko brez izposojanja ogledala hitro popravi svoj make-up. Ovitek zgleda kovinski, v resnici pa je upogljiv, mehak na otip in težko spolzi iz rok. Poleg tega so vse reže in odprtine enostavno dostopne za slušalke ali polnilni kabel.

Zelo moderni ovitki za Huawei P10 so tudi navadni prozorni z dekliškimi potiski. Cenovno so zelo ugodni, zato si nekatera dekleta privoščijo celo več kot enega. Prav vsi so izdelani iz mehkega TPU gela, natisnjeni dizajni pa so tako atraktivni, da vedno pritegnejo poglede sošolk ali prijateljic. seveda je tisk kvaliteten in se ne lušči. Mehkoba ovitka ščiti telefon pred odrgninami in praskami, vse reže in odprtine pa so kablom in slušalkam enostavno dosegljive.

Poglejte zdaj to bleščečo eleganco! Ovitki za Huawei P10 niso več le navadna zaščita, ki jo pač moramo imeti! Zdaj so postali popolni modni dodatki, ki jih lahko prilagajate vaši obleki, torbici, čevljem,… V naši ekipi imamo dekle, ki takšne ovitke za vas izbira še posebej natančno. Najprej jih sama preizkusi in lahko verjamete, da če z njimi ni sama izredno zadovoljna, jih ne uvrstimo v našo ponudbo. Ovitki za Huawei P10 Shiny spadajo med tiste, za katere se kupci v zadnjem mesecu največkrat odločijo. nič čudnega, saj so res fenomenalni!

Tudi moški bodo med ovitki za Huawei P10 lahko našli marsikaj zase. V zadnjem času so zelo popularni robustni ovitki Robot. Ti so sicer malo debelejši in težji, a telefon tudi zaščitijo temu primerno. izdelani so iz kombinacije trde plastike in mehkega gela. Ta kombinacija zagotavlja trdnost in zaščito robov pri padcih, obenem pa mehak gel zaščiti s svojo prožnostjo in “neizmuzljivostjo”. Če vaš telefon opremite še s pravim zaščitnim steklom, se lahko brez skrbi odpravite tudi na najbolj zahtevne adrenalinske preizkušnje.

Ponudbo ovitkov in etuijev si oglejte v naši spletni trgovini www.ilovemobi.si. Če boste med ovitki za Huawei P10 pri nas našli takšnega, ki vam je všeč, vam poleg užitka ob nakupu ter kasneje tudi užitka ob uporabi poklanjamo popust. Pri nakupu na blagajni uporabite kodo SOFT5 in vaš etui ali ovitek boste kupili po 5% nižji ceni. Še namig: kodo za popust lahko podarite tudi prijatelju ali prijateljici.

Pomembno! Zaščititi morate tudi ekran telefona.

Ovitki za Huawei P10 bodo vaš telefon resda zaščitili pred odrgninami in praskami, vendar pa se zavedajte, da je v bistvu največ stroškov zaradi padcev telefonov iz rok povzročenih na strani ekrana oziroma zaslona. Tega pa lahko enostavno zaščitite tako, da uporabite kaljeno zaščitno steklo, ki se enostavno namesti na ekran. Vaš telefon ni bil ravno poceni, zamenjava počenega ali razbitega ekrana pa stane celo malo premoženje, tudi do par sto evrov. Sodobna kaljena zaščitna stekla so izredno tanka in praktično nevidna. V naši spletni trgovini www.ilovemobi.si si lahko ogledate ponudbo cenovno zelo ugodnih zaščitnih stekel za vaš telefon.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja