Novice

Ovitki za Huawei Mate 20 Pro

Huawei je izdal model P20 in P20 Pro, ampak s tem še ni zaključil leta 2018. Vsaj tako pravijo pri podjetju. V izdelavi je naslednik v seriji Mate, Mate 20 Pro. S tem pa se lahko veselimo tudi mi, saj bodo ovitki za Huawei Mate 20 Pro na voljo tudi na naših spletnih policah.

Omenjeni gigant nas je s telefoni že navdušil v preteklosti in nič kaj drugače lahko pričakujemo tudi tokrat. Ovitki za Huawei Mate 20 Pro pa so “must-have”, če želiš telefon ohraniti v prvotnem stanju, kot je bil na dan nakupa. Dodatki za telefone iz mehkega gela bodo poskrbeli, da popolnoma objamejo vašo napravo in jo kar se da najbolje tudi zaščitijo.

Z ovitkom iz naše ponudbe bo vaš Huawei pritegnil veliko radovednih pogledov, kjerkoli že boste. Spodaj smo izpostavili le nekaj izmed vseh, preveri. Ovitki za Huawei Mate 20 Pro bodo na voljo tukaj.

Tanki ovitki

Izjemno tanki (Ultra thin) in tanki ovitki za Huawei Mate 20 Pro omogočajo, da telefon občutiš skoraj tako, kot da ta ne bi imel zaščite. Omenjeni ovitki so prozorni, vsebujejo barvne obrobe ali pa čudovite potiske.

Robustni ovitki

Armor, Brushed, Robot in podobni ovitki za Huawei Mate 20 Pro veljajo za bolj robustne, saj imajo na robu dodanega več materiala, kar še bolj pripomore pri zaščiti telefona. Ti ovitki so namenjeni za delavce na gradbiščih, športnike, kolesarje in ostale, ki ste v življenju zelo aktivni. Ta vrsta ovitkov je lahko izdelana v kombinaciji mehkega gela in trde plastike. Trda plastika je v večini dodana na hrbtni strani ovitka, medtem ko so robovi ovitka iz mehkega gela.

Elegantni ovitki

Za to vrsto ovitkov velja, da so v večini minimalistični, nežnih barv s svetlečimi obrobami ali drugimi minimalističnimi dodatki, kar jih naredi uporabne ob vsaki priložnosti. Najbolj popularni so Goldie, Kromirana obroba, Rožice z diamantki, Ogledalo,… Z omenjenimi ovitki za Huawei Mate 20 Pro bo tvoja naprava postala pravi unikat po tvojem okusu.

Trendi ovitki

Si modna navdušenka, ki obožuje vse, kar se blešči, visi ali “štrli” iz predmetov, katere uporabljamo? Potem so naslednji ovitki kot nalašč zate. Trendi ovitki za Huawei Mate 20 Pro vsebujejo cofe, flaminge, ogledala, bleščice, 3D figurice in še veliko ostalih zanimivih dodatkov, kateri krasijo ovitke. Verjetno že imaš v mislih, kaj vse bi lahko “spravila” na svoj telefon, le še izbrati moraš. Čisto na dnu ti ponujamo priložnost, katere ne smeš zamuditi.

V zadnjem času so zelo popularni Holographic marmor ovitki, saj s pomočjo posebne folije ustvarjajo izjemno prelivanje barv, ki jih opazimo na dnevni svetlobi. Na spodnjem posnetku se to odlično vidi.

Holographic marmor

Poglej si video:

Pravočasno izberi zaščito za svoj telefon in bodi brez skrbi. Ovitki za Huawei Mate 20 Pro so v kombinaciji s kaljenim zaščitim steklom najboljša zaščita, ki si jo lahko v tem trenutku omisliš. Ob nakupu dveh ali več artiklov ti ponujamo 15% popusta na celoten nakup. Dodatnih 10% si pridobiš tako, da znesek poravnaš po predračunu. Super, kajne? Že za svoj prvi nakup lahko prihraniš precej več kot 20%. V naši spletni trgovini imamo za vse nakupe brezplačno dostavo!

Potrebuješ pomoč pri izbiri ovitka? Iščeš prav poseben ovitek? Pokliči nas ali nam piši na elektronski naslov info@ilovemobi.si. Z veseljem ti priskočimo na pomoč.

Mesečno dodamo veliko novih izdelkov na naše spletne police, zato je izredno pomembno, da nas pogosto spremljaš. Za to, da naš spremljaš, pa imamo dovolj dobrih razlogov, kajne? Da bo tvoj nakup še ugodnejši, ti podarjamo promocijsko kodo SOFT5, katero vpišeš na blagajni pred zaključkom nakupa. Koda ti prinese 5% dodatnega popusta. Ne pozabi na kaljeno zaščitno steklo. Vsi ovitki za Huawei Mate 20 Pro te čakajo tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja