Novice

Ovitki za Huawei Mate 20 Lite

ovitki-za-telefon-Huawei-Mate-20-Lite

Huawei nas z vsakim izidom telefona prijetno preseneti z elegantnim izgledom. K sreči ti ni potrebno preveč skrbeti za zaščito naprave, ker ovitki za telefon Huawei Mate 20 Lite iz naše ponudbe poskrbijo za odlično zaščito, poleg tega pa še za čudovit izgled.

Podjetje Huawei je v letošnjem letu postalo drugo največje v proizvajanju pametnih telefonov in prehitelo priljubljeno znamko Apple. S tem Huawei pridobiva vedno več oboževalcev. Si ti že med njimi?

Katero izmed treh naslednjih stvari imaš v tem trenutku najbližje: denarnico, ključe ali svoj pametni telefon? V veliki večini bi bil odgovor telefon. Mobilne naprave so postale stvari, od katerih se enostavno več ne moremo ločiti. Zato poskrbi, da med ovitki za telefon Huawei Mate 20 Lite poiščeš najlepšega zase, ker ga boš želel/a pokazati vsem!

Ovitki za telefon Huawei Mate 20 Lite poskrbijo za prijetno uporabo, izgled in kakovostno zaščito telefona. Na voljo so izredno tanki in robustnejši ovitki. Seveda z različnimi potiski in dodatki. Najboljše pri vsem tem pa je to, da so v veliki večini izdelani iz mehkega gela, ki je upogljiv in s tem tudi boljše prenese udarce.

Med katerimi ovitki za telefon Huawei Mate 20 Lite lahko izbiram?

Naša ponudba se nenehno dopolnjuje in nekateri ovitki se tudi hitro razprodajo, zato je ključnega pomena, da si svojo zaščito zagotoviš čim prej. Pa poiščimo tisto pravo rešitev za tebe:

Prozorni ovitki s potiskom (izdelani iz mehkega gela)

Ker je vse več telefonov izredno lepih, je še posebej pomembno, da se ta še vedno vidi. Sočasno pa imamo radi, da je na zadnji strani še kakšen vzorček, predvsem takšen, ki je “IN”. Tako v naši ponudbi vedno najdeš številne modne vzorce. Trenutno so najbolj aktualni flamingo, ananas in ostalo sadje, lovilci sanj ter mnogi drugi. Pobrskaj med ovitki za telefon Huawei Mate 20 Lite in se prepričaj!

Marmor, ogledala, bleščice in ostali ovitki za telefon

V letošnjem letu so poleg ogledal in ogledal s cofi, ki so trend lanskega leta, dobili pozornost še marmor vzorci, katere danes vidimo povsod. Holo Marmor ovitki za telefon Huawei Mate 20 Lite so bili izjemno popularni. Nič čudnega, saj je prelivanje barv pri tem ovitku izredno lepo in zanimivo! Z besedami ne moremo dobro opisati tega efekta, zato smo pripravili video, na katerem se prelivanje barv zelo lepo vidi!

 Na posnetku se uporablja telefon iPhone 7.

Med ostalo ponudbo ovitkov se najde tudi veliko bleščečih. Pri bleščečih ovitkih so bleščice v večini v notranjosti in tako ne pride do izpadanja ali obrabe bleščic. Shiny in Lanyard sta odlični izbiri.

Če pa te zanimajo drugačni materiali in vzorci, pa si v naši trgovini poglej kar celotno ponudbo in med ovitki za telefon Huawei Mate 20 Lite izberi tistega pravega za sebe!

Zaščita zaslona!

Res je, da so pri večini ovitkov robovi dvignjeni, ampak to ne zaščiti celotnega zaslona. Za popolno zaščito ti močno priporočamo izbiro kaljenega zaščitnega stekla, ki je cenovno zelo ugodna rešitev v primerjavi s popravilom celotnega zaslona. Namesti zaščitno steklo, ki bo nase prevzelo celotno silo udarca in poskrbelo, da bo tvoj zaslon še naprej ostal cel. Ob padcu se kaljeno steklo ne razleti, le razpoka in vam s tem tudi ne predstavlja nevarnosti za poškodbo. Ovitki za telefon pa poskrbijo za zaščito robov in zadnjega dela telefona. Tako je vaš telefon popolnoma zaščiten.

Ugodnosti za vse nove in stalne stranke!

Za vsak nakup v naši spletni trgovini ti podarjamo brezplačno dostavo. Čaka te še veliko več ugodnosti, ki jih lahko izkoristiš.

Pri nakupu dveh ali več izdelkov prejmeš 15% popusta na celoten nakup. Svoj znesek poravnaj po predračunu ali po Paypalu in prejmi še dodatnih 10% popusta.

Če nas želiš karkoli vprašati, se na nas obrni preko telefona 041 307 842 ali pa nam piši na info@ilovemobi.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja