Novice

Kaljeno zaščitno steklo – Pravilna namestitev

kaljeno-zascitno-steklo-pravilna-namestitev

Pri vsakdanji uporabi telefona je kaljeno zaščitno steklo edina rešitev, ki vam ohranja zaslon cel. Če se zavedate stroška menjave zaslona, ste verjetno že imeli eno ali več kaljenih zaščitnih stekel, ki so se izkazali za »life saver-ja«, ko je prišlo do nezaželenih nezgod, kot so padci, odrgnine, itd.

V enem izmed prejšnjih blog zapisov (zaščitno kaljeno steklo in namestitev) ste lahko prebrali, kako se po korakih namesti kaljeno zaščitno steklo. Danes bomo za vas demonstrirali namestitev še v video obliki, da se boste lahko vsi ravnali po navodilih in opravili namestitev brez mehurčkov. 

Prvo in najbolj pomembno je, da odstranimo ovitek / etui in ostale dodatke, ki jih imamo trenutno na našem »prijatelju«. Nato iz paketa (če ste kupili pri nas) vzamete nalepkico »Dust remover« oziroma odstranjevalec prahu in z njo »tapkate« po celotni zaslonski površini, da ostanite vse prašne delce. Sledi uporaba mokre krpice in brisanje s suho, zadnji korak je pravilno in natančno namestiti kaljeno zaščitno steklo.

Poglej si video:

Nasvet: Glavno in najbolj pomembno je to, da se na zaslonu ne nahajajo prašni delci, kapljice vode ter drugi elementi, ki preprečujejo direkten stik stekla z zaslonom. Če je kaljeno zaščitno steklo popolnoma prilepljeno na zaslon, vas nima kaj skrbeti! Če ste pozorno spremljali korake v video posnetku, bi sedaj morali imeti popolno namestitev, ki ne vsebuje mehurčkov. 

Vsi, ki potrebujete kaljeno zaščitno steklo, da bo vaš telefon še naprej kot nov, podarjamo kupon kodo NIMIVSEENO za 10%, ob nakupu katerega koli ovitka v naši spletni strani. Akcija velja za vedno!

Celotno ponudbo kaljenih stekel si ogledate tukaj …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja