Novice

iPhone XR ovitki

apple_XR_01

iPhone XR ovitki

iPhone XR ovitki za ženske

Med iPhone XR ovitki, ki jim tokrat namenjamo pozornost, je veliko takih, ki bodo pritegnile mlade in tudi tiste malo manj mlade dame, saj so večinoma na voljo v odtenkih roza barve. Ovitek soft gel Sulada Princess je tako na voljo v roza barvi, ob njem pa je še mehak in udoben ovitek z vzorcem rožic  in z dodatkom diamantov v Rose Gold barvi. Zelo privlačna sta tudi ovitka z bleščicami in iskricami, oba v Rose Gold barvi. Za tiste, ki pa želite pokazati osnovno barvo vašega iPhone XR, so na voljo prozorni ovitki z barvnimi robovi. Vsi iPhone XR ovitki so resnično vrhunski in ne glede na to, za katerega se odločite, boste zagotovo naredile odličen vtis na okolico. Vsi omenjeni iPhone XR ovitki so izdelani iz posebnega, upogljivega gela (TPU), ki je izredno tanek, mehak na dotik in se popolnoma prilega telefonu ter ga odlično ščiti pred obrabo, praskami in udarci.

Kar brez skrbi, vsi iPhone XR ovitki so narejeni tako, da te bleščice raznih barv in oblik ter drugi dodatki ne morejo odpasti, saj se nahajajo v srednji plasti ovitka.

iPhone XR ovitki za moške in najstnike

Ovitek Totudesign Ultra – thin v modri barvi je odlična izbira tako za poslovne moške, kot za najstnike, ki želijo imeti odlično zaščiten telefon in pritegniti pozornost nase v vsakem trenutku. Izdelan je iz posebnega upogljivega gela, ki so mu oblikovalci dodali barvni vložek iz trde plastike, da je telefon še bolje zaščiten ob morebitnih padcih.

Z robovi v sivi, mint in črni barvi so na voljo elegantni ESR Hoop ovitki. Priporočamo ga predvsem tistim, ki želijo, da se kljub ovitku vidi osnovna eleganca telefona.

Poleg pestre izbire modernih, lahkih in privlačnih ovitkov pa v naši spletni trgovini najdete tudi odličen preklopni usnjeni etui v črni barvi, ki je izdelan iz trpežnega umetnega usnja. Vaš telefon bo odlično zaščitil, hkrati pa s Flip stojalom omogočil, da gledate posnetke vaše priljubljene tekme, video, … in imate pri tem proste roke. Etui je lahko tudi priročna denarnica, saj vsebuje reže za kreditne kartice ali dokumente v enaki velikosti in ima skrit predal za bankovce.

Ne pozabite: da bo vaš telefon v celoti zaščiten, je zanj na voljo tudi kaljeno zaščitno steklo. Pametno je, da uporabite tudi to zaščito, saj boste v primeru, če se vam zgodi, da se ekran vašega telefona razbije, za popravilo plačali ogromno, medtem ko zaščitno steklo v primeru razbitja le odstranite in zamenjate z novim.

iPhone XR ovitki, etui in kaljena zaščitna stekla so na voljo v naši spletni trgovini po zelo ugodnih cenah, prejmete pa jih v roku 1-3 delovnih dni. Preverite našo ponudbo iPhone XR ovitkov na naši spletni strani pod zavihkom iPhone XR ovitki.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja