Novice

Etuiji za mobije

Izbira, ki prinaša stil in zaščito

Ko pomislimo na naše pametne telefone, jih pogosto vidimo kot nepogrešljiv del našega vsakdana. Ti nenehni spremljevalci vsebujejo nešteto informacij, spominov in povezav, ki so postali osrednji del naših življenj. Zato ni presenetljivo, da si želimo, da bi bili naši mobiji zaščiteni pred morebitnimi nevarnostmi vsakdanjega življenja.

Tu nastopijo etuiji za mobije, ki so več kot le dodatna ovojnica, so način izražanja našega sloga, osebnosti, praktičnosti in želje po varnosti našega mobija. Vendar pa je izbira pravega etuija za mobi lahko izziv, saj obstaja tako široka paleta možnosti, da je včasih težko vedeti, kaj je najboljše za nas.

Preden se odločite za svoj naslednji etui, je koristno razumeti, iz česa so sestavljeni in katere lastnosti imajo. Vsak material in oblikovni element lahko prispeva k funkcionalnosti, videzu in trajnosti etuija. Torej, preden se podate v svet nakupovanja etuija za mobi, si oglejmo, kaj sestavlja te nepogrešljive dodatke.

Osnovni sestavni deli, materiali in izvedbe etuijev

Etuiji za mobi so v svoji osnovi sestavljeni iz vsaj dveh delov:

 • Notranji del je iz TPU materiala, ki dobro drži mobi, da ta ne zdrsne iz etuija in je izdelan tako, da so vse odprtine, ki jih ima mobi (polnjenje, prenašanje podatkov, zvočniki, mikrofon, …) prosto dostopne;
 • Zunanji del je lahko izdelan iz različnih materialov:
  • Zrcalni etuiji – plastika kot ogledalo;
  • Poslikana plastika;
  • Umetno usnje;
  • Poslikano umetno usnje;
  • Umetno usnje z vtisnjenimi motivi;
  • Kombinacija umetnega usnja in prozorne plastike;
  • Elegantne pisemske torbice

Tudi zapiranje etuijev je lahko izvedeno na več načinov:

 • Magnetno brez jezička;
 • Magnetno z jezičkom;
 • Vakumsko;
 • Z zadrgo;

Večina etuijev za mobi je izdelanih tako, da ga ob klicu le toliko odprete, da prevzamete klic, nato pa pogovor opravite pri zaprtem etuiju. To omogoča, da etuija ni potrebno prepogibati, s tem pa ohranite daljšo življenjsko dobo svojega dodatka.

Zrcalni etuiji – plastika kot ogledalo za popolno pripravljenost. Zrcalni etuiji so več kot le zaščitna ovojnica za vaš mobi – so vaša mobilna kozmetična torbica. Z vgrajenim ogledalom na sprednji strani omogočajo hitro preverjanje svojega videza kadarkoli in kjerkoli. Ta praktična funkcija je še posebej koristna za dame, ki si želijo ohraniti brezhiben videz med potovanji, na poslovnih sestankih ali na večernih prireditvah. Zrcalni etuiji združujejo stil in uporabnost v enem samem dodatku. Osnovne barve so srebrna, zlata, črna, rožnata in vijolična, za nekatere modele mobijev so na voljo tudi druge barve.

 

Na sliki je zrcalni etui srebrne barve

Poslikana plastika – plastični etuiji z unikatnimi motivi so odlična kombinacija stila in zaščite. Njihova edinstvena oblika in poslikava omogoča, da izrazite svojo osebnost, saj so na voljo v številnih barvah in vzorcih, vključno z živalskimi motivi, cvetličnimi vzorci in abstraktnimi dizajni. Poleg estetskega videza nudijo tudi zanesljivo zaščito pred praskami, udarci in umazanijo, kar ohranja vaš mobi v brezhibnem stanju.

 

Primer plastičnega etuija z motivom rož

Umetno usnje – elegantni poslovni etuiji v različnih dizajnih so simbol elegance in rafiniranosti. Izdelani so iz visokokakovostnega umetnega usnja. Njihova naloga je, da ne le ščitijo vaš mobi pred poškodbami, temveč mu dodajo tudi pridih elegance in luksuza. Njihova tekstura in natančno oblikovanje poudarjata vašo profesionalnost in izražajo brezčasen slog. Opremljeni so lahko s funkcionalnimi detajli, kot so magnetna zapirala ali pa imajo zapiranje izvedeno na manj viden način in so popolna izbira za poslovne ženske in moške, ki stremijo k brezhibnemu videzu. Taki etuiji imajo po pravilu tudi prostor za kartice.

Primer dveh poslovnih etuijev iz umetnega usnja

Umetno usnje – etuiji s prostorom za kartice in denarnico predstavljajo praktičnost s stilom. Ti etuiji so zasnovani za udobno shranjevanje kreditnih kartic, osebnih dokumentov in gotovine, kar vam omogoča, da imate vse pomembne predmete vedno pri roki. Njihova funkcionalnost jih naredi idealne za potovanja ali vsakodnevno uporabo, medtem ko njihov eleganten dizajn zagotavlja, da boste izstopali v množici.

Etui iz umetnega usnja z malo denarnico

Poslikano umetno usnje za vse, ki cenijo lepoto, uporabnost in trpežnost zaščite za svoj mobi. Na spodnji sliki je le en primer takega etuija za mobi, možne poslikave so tudi mandale, metulji, … Tudi tovrstni etuiji imajo prostor za kartice, večina tudi za bankovce, le da morajo biti ti zloženi, nekateri taki etuiji pa imajo celo male denarnice.

Etui iz umetnega usnja s poslikavo

Etuiji iz umetnega usnja z vtisnjenimi motivi so nekaj posebnega in izstopajočega. Elegantni, brezčasni, uporabni in trpežni. Tudi pri njih je navadno prostor za kartice in tudi za zložene bankovce. Različne barve in različni motivi, ki so vanje vtisnjeni, dajo možnost, da se ti etuiji za mobi prikupijo vsakomur, ki želi imeti nekaj, česar drugi nimajo.

Primer etuijev z vtisnjenimi motivi

Etuiji v kombinaciji umetnega usnja in prozorne plastike predstavljajo olajšanje pri ugotavljanju kdo nas kliče ali kdo nam pošilja sporočilo, saj je plastika ravno toliko prozorna, da se vidijo podatki na osvetljenem zaslonu. Taki etuiji za mobi nima prostora za kartice in gotovino.

Primer etuija s kombinacijo umetnega usnja in prozorne plastike

Pisemske torbice za večjo funkcionalnost: Pisemske torbice so vrhunski etuiji, ki združujejo eleganco in praktičnost. Z dodatnimi žepi za shranjevanje kartic, denarja in drugih drobnih predmetov vam omogočajo, da organizirate svoje življenje v slogu. Njihova večja velikost nudi dodaten prostor za osebne predmete, kot so ključi, maska za obraz ali potovalni dokumenti. Pisemske torbice so idealne za posebne priložnosti ali vsakodnevno uporabo, kjer potrebujete večjo funkcionalnost in eleganco v enem.

Izberite etui za mobi, ki ustreza vašemu stilu in potrebam

Ne glede na to, ali iščete zaščito, eleganco ali dodatne funkcije, pri ilovemobi.si boste našli popoln etui za vaš mobi. Upoštevajte svoje osebne preference in potrebe ter izberite etui, ki bo najbolje ustrezal vašemu življenjskemu slogu. In ne pozabite, primerjava med različnimi modeli je vedno nujna, da boste prepričani, da izberete pravi etui za vaš mobi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja