1550435177.460415182413

01.

Cenik dostave

Dostava po vsej Sloveniji je brezplačna za vsa naročila nad zneskom, ki je naveden na naši spletni strani, ali ob posebnih ponudbah, ko je posebej označeno, da je dostava brezplačna

Pri pošiljanju odkupne pošiljke (po povzetju) zaračunamo dodaten strošek v znesku, ki je naveden pri izbiri plačila po povzetju pred zaključkom nakupa. Za pošiljanje v tujino (izven Slovenije) veljajo cene Pošte Slovenije, ki so dosegljive na spletnem ceniku.

02.

Trajanja dostave

Vsa naročila po povzetju, bodo odposlana naslednji delovni dan.

Vsa naročila plačana preko sistema Paypal ali preko kreditne kartice bodo odposlana naslednji delovni dan po prejemu plačila na naš račun pri Paypal-u oziroma na račun pri našem pogodbenem partnerju za plačila preko kreditnih kartic.

Vsa naročila s plačilom po predračunu bodo odposlana naslednji delovni dan po prejemu nakazila celotne vrednosti na naš bančni račun.

Vsa naročila bodo dostavljena najkasneje v dveh do treh delovnih dneh, razen, kadar je dostavna služba preobremenjena (prazniki, ...). V primeru spremembe roka dobave bo to objavljeno pri izdelkih z daljšim dobavnim rokom.

ilovemobi-trajanje-dostave