Novice

Apple iPhone 12 Mini

iphone-12-mini-ilovemobi

Apple iPhone Mini je po trenutno znanih podatkih najmanjši telefon z ločljivostjo zaslona 1080 x 2340 slikovnih točk. Pri podjetju Apple pravijo, da so ga ustvarili za tiste, ki imajo radi majhne, priročne telefone, z zelo jasnim zaslonom in hitrim prenosom podatkov.

Pri nas, v trgovini Ilovemobi, imamo zanje že veliko vrst zaščite, ki si jo lahko ogledate in jo kupite na iPhone 12 Mini. Pri ponudbi smo mislili na vse vrste ponosnih lastnikov iPhone 12 mini, zato imamo v ponudbi tako ovitke (zaščitijo zadnjo stran in robove telefona), kot tudi etuije, ki prekrijejo tudi zaslon telefona.

Ovitki v naši ponudbi imajo vzorec marmorja v različnih barvah, so prozorni in robustni, imajo zadaj kovinsko zanko, tako, da ga uporabnik lahko drži zataknjenega na prstu, ali ga položi na mizo pod kotom, ki mu najbolj ustreza. Ovitki za vsako potrebo in vsak življenjski slog.

Še več izbire je med etuiji, ki še malce bolj zaščitijo vaš novi  iPhone 12 Mini. Ti etuiji so narejeni iz umetnega usnja, lahko so popolnoma gladki, ali pa imajo vtisnjene vzorce npr. metuljev. V ponudbi so tudi etuiji z zrcalno površino, ki omogoča urejevanje make upa in taki, katerih barve se prelivajo. Tudi etuiji za vsak okus in vsak življenjski slog.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja