Novice

Apple iPhone 12 in 12 Pro

iphone-12-12-pro

iPhone 12 in iPhone 12 Pro, po velikosti in obliki enaka telefona, pa vendar izjemno različna. Oba imata diagonalo ekrana 6,1 palca, enako ločljivost zaslona 1170 x 2532. Bistvena razlika je v kameri.

iPhone 12 je namenjen tistim, ki imajo radi malo večji zaslon, ne ukvarjajo pa se z zahtevno fotografijo, ki jo omogoča iPhone 12 Pro. Enako velika, enako oblikovana, tako, da so ovitki in etuiji primerni za oba. Zato smo ju v trgovini Ilovemobi združili pod oznako iPhone 12 / 12 Pro. Tudi pri teh dveh modelih so v naši trgovini Ilovemobi na voljo tako ovitki kot etuiji za ta dva modela.

Ovitki za iPhone 12 / 12 Pro v naši ponudbi imajo vzorec marmorja v različnih barvah, so prozorni in robustni, imajo zadaj kovinsko zanko, tako, da ga uporabnik lahko drži zataknjenega na prstu, ali ga položi na mizo pod kotom, ki mu najbolj ustreza. Ovitki za vsako potrebo in vsak življenjski slog.

Še več izbire za telefone iPhone 12 / 12 Pro je med etuiji, ki še malce bolj zaščitijo vaš novi  iPhone 12 / 12 Pro. Ti etuiji so narejeni iz umetnega usnja, lahko so popolnoma gladki, ali pa imajo vtisnjene vzorce npr. metuljev. V ponudbi so tudi etuiji z zrcalno površino, ki omogoča urejevanje make upa in taki, katerih barve se prelivajo. Tudi etuiji za vsak okus in vsak življenjski slog.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja